Τα νέα μας

Εκδήλωση αλληλεγγύης «Γιορτή της Άνοιξης»

ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ& ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ –ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ»

Λ.Δημοκρατίας &Ι.Μέρλα – τηλ.2132039980, - 982

Άγιοι Ανάργυροι 14/3/2012

Αριθ. Πρωτ.506

Προς:

• Διευθύντριες, Διευθυντές

   Των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού

• Προέδρους Εθνικοτοπικών Συλλόγων Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού

 

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση αλληλεγγύης «Γιορτή της Άνοιξης»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου μας, προγραμματίζει εκδήλωση αλληλεγγύης στις 6 Απριλίου με το όνομα «Γιορτή της Άνοιξης» που θα γίνει στην Κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων 12.00 - 8.00 μμ

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μπαζάρ με διάφορα Πασχαλινά αντικείμενα τα οποία θα πωλούνται σε ελεύθερη τιμή και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν για την αγορά ειδών παιδικής διατροφής (γάλα, κρέμες) σε οικογένειες με σοβαρές κοινωνικοοικονομικές ανάγκες.

Η διάθεση των ειδών θα γίνει με τη βοήθεια της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας.

Ο Οργανισμός μας θα συμμετέχει με αντικείμενα που θα κατασκευάσουν τα Εικαστικά του τμήματα και τα τμήματα του Θεατρικού Παιχνιδιού ( λαμπάδες, καλαθάκια, καδράκια, κεραμικά κλπ), και παρακαλούμε και για συμμετοχή του Σχολείου ή του Συλλόγου σας σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Τα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι οποιαδήποτε κατασκευή σχετική με το Πάσχα (λαμπάδες καλαθάκια κλπ), αλλά και κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες κλπ. ( όχι ζωγραφιές σε χαρτί) .

Τα είδη που θα διαθέσετε μπορούμε να τα παραλάβουμε κατόπιν συνεννοήσεως (Τετάρτη 4 Απριλίου από Καματερό, Πέμπτη 5 Απριλίου από Αγίους Αναργύρους, ώρα 9.00 – 12.30) ή αντιπροσωπεία από το Σχολείο σας ή το Σύλλογό σας θα μπορούσε κατόπιν συνεννοήσεως να μεταφέρει τα αντικείμενα μία ώρα πριν την έναρξη στο χώρο και να πάρει μέρος στο Μπαζάρ.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την θετική ή την αρνητική σας απάντηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ