Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες και επαγγελματίες, που με τις χορηγίες τους, συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή διοργάνωση και μείωση των λειτουργικών εξόδων των κατασκηνώσεων και των δραστηριοτήτων μας, στηρίζοντας έμπρακτα τους σκοπούς του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες, επαγγελματίες, που με τις χορηγίες τους, συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή διοργάνωση και μείωση των λειτουργικών εξόδων των κατασκηνώσεων και των δραστηριοτήτων μας, στηρίζοντας έμπρακτα τους σκοπούς του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

kafkas logo el newΗ Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 730 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 320 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.500 πελάτες σε καθημερινή βάση. Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 42 καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τη Μονάδα Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων, το Τμήμα Βιομηχανικών Εφαρμογών & Κτιριακών Λύσεων και το Τμήμα Ασθενών Ρευμάτων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.

frezyderm1Η FREZYDERM δημιουργήθηκε το 1987 από τον κο Αναστάσιο Αναστασίου με σκοπό την διακίνηση δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, προτεινόμενων από Ιατρούς, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους.

lidlΗ Lidl ξεκίνησε τη Δεκαετία του '30 με την ίδρυση της Εταιρίας στο χώρο του Χονδρικού & Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Νότια Γερμανία.Σήμερα η Lidl κατατάσσεται στις 10 πρώτες εταιρίες Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Γερμανία. Ως διεθνής όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη με αυτόνομες Εταιρίες στις εκάστοτε χώρες.

printerlandΗ PRINTERLAND ΕΠΕ, ειδικεύεται στην ανακατασκευή των κενών Laser & Inkjet μελανοδοχείων, όπως επίσης και στη διαχείρισή τους. Από το 2004 λειτουργεί στην οδό Χρυσοστόμου 25 στο Περιστέρι, όπου τα προϊόντα κατασκευάζονται με άδεια από το Υπουργείο Βιομηχανίας  και είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008.

kallimanisΒιομηχανική Εταιρεία Κατεψυγμένων Τροφίμων
Περήφανοι για την ελληνική μας ταυτότητα και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, φροντίζουμε να σερβίρουμε πρώτοι θαλασσινές γεύσεις και άρωμα Ελλάδας μέσα από ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα. Καθημερινή μας ανταμοιβή, η ηγετική θέση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές και οι συνεργάτες μας για πάνω από μισό αιώνα.

Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕΗ Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ είναι μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα supermarket που ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές τις δεκαετίας του 1950. Σήμερα, μετά από πολλά σταθερά και ποιοτικά βήματα, συνεχίζει την ανάπτυξή της.

ion

Από το 1930 έως σήμερα, το όνομα ΙΟΝ έχει κατάφερε να γίνει συνώνυμο της σοκολάτας στην Ελλάδα χάριν στην εμμονή της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της.